Stäng
TickSnabba leveranser TickTrygg betalning TickFri frakt över 200:-

Så fungerar det

Att sälja fröer hos Lime2000 är ett enkelt och roligt sätt att tjäna extra pengar. Det fungerar på samma sätt som när man säljer jultidningar. Dvs du får en katalog och med hjälp av den tar du upp beställningar av grannar och bekanta. Du får 30% i provision på alla fröer du säljer.

Om du har en katalog kan du börja sälja direkt. Om du inte fått en katalog ännu kan du beställa en här. 

  

Så här beställer du fröer från Lime2000

När du sålt färdigt lämnar du din beställning på vår hemsida www.lime2000.se.

1. Klicka först på ”Nytt konto”. Här anger du din mailadress. Därefter får du ett mail som du klickar på och fyller i dina kontaktuppgifter.

2. Klicka nu på ”Lämna order”. Då får du upp ett rutnät där du fyller i artikelnummer och antal som du vill beställa. Du kan mata in en artikel flera gånger. Datorn summerar ihop din beställning.

Om du vill kan du även klicka runt bland de olika frösorterna och beställa dem i den ”vanliga” internetbutiken.

3. När du är klar med din beställning går du till kassan och ”skickar” iväg din beställning.

4. Viktigt är att du behåller ordersedeln så du vet vilken kund som skall ha vilka fröer.

 

När du får dina fröer

Ca 1 vecka efter det att du skickat in din beställning så får du dina fröer. Sortera dem så det blir rätt fröer till rätt kund, och gå sedan ut till dina kunder så fort som möjligt. Med fröerna får du även fått din faktura.

 

Övrig information

Börja sälj så fort som möjligt. Det finns en del fröer som bör sås tidigt.

Det finns ingen minimigräns, men om du beställer för mindre än 200 kr så tillkommer porto på 19 kr. Beställer du för 200 kr eller mer så finns det inga avgifter alls.

Fakturan som kommer med leveransen är alltid utställd på målsman. Den är på det belopp du sålt för minus din provision. Exempel: Om du sålt för 1000 kr så är fakturan på 700 kr. De övriga 300 kr som du får in när du lämnar ut fröerna till dina kunder behåller du. Det är din förtjänst.